VVS Firma i Bromölla

När det är dags att installera värmepump, renovera badrummet eller få hjälp med vattenledningar är det viktigt att du väljer en VVS firma som du verkligen kan lita på. Vår VVS firma strävar alltid efter att ställa höga krav på alla medarbetare och säkerställer kvalitet i alla arbeten. För att hålla oss moderna letar vi ständigt efter nya metoder som gör arbetet enklare och smidigare för kunden. Naturligtvis ser vi till att hålla oss till de branschregler som gäller.

Mer än bara rör

En vanlig missuppfattning är att rörmokare enbart är experter på ledningar och rör, men så är inte fallet. Våra VVS-installatörer har en betydligt mer bred kompetens än så. Vår VVS firma kan med fördel hjälpa dig att installera ett värmesystem som gör att du kan spara mer pengar. Vi även kan hjälpa till när det är dags för badrumsrenovering. Har du exempelvis problem med blandaren i köket kan vi också hjälpa till.

Helhetslösningar

För oss är det mycket viktigt att du som kund kan luta dig tillbaka och stå "utanför" projektet om så önskas. Därför har vi sett till att erbjuda totalentreprenad inom alla områden som har med rör och ledningar att göra. Totalentreprenad betyder att vi hjälper dig från början till slut, utan att du själv behöver lyfta så mycket som ett finger. Vill du däremot anlita oss för mindre uppdrag och separata tjänster går det minst lika bra.