rörmokare i Bromölla

Att få problem med ledningar, avlopp och rör är inte ovanligt och något som många husägare behöver förbereda sig för. Det kan till exempel vara stopp i avloppen. Ibland kranar som droppar, problem med läckor eller sprickor i ledningar. Vi på Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB står redo att hjälpa dig med alla problem som kan uppstå och har certifierade och kunniga rörmokare på plats.

En rörmokare för alla tillfällen

Företaget har lång erfarenhet av VVS och vet vad som krävs för att kunna leverera ett gott slutresultat och service. Du kan med fördel vända dig till oss om du är igång med en renovering och vill få hjälp att få avlopps- och vattenledningar på plats i badrummet, men du kan också få hjälp med äldre hus behov av avloppsrensning är ett faktum. Oavsett vilka problem eller frågor du står inför så har Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB lösningen!

Sänk kostnaderna med ROT-avdraget

Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB är registrerade för F-skatt och det betyder att du som kund har möjlighet att nyttja ROT-avdraget när du anlitar en av våra rörmokare. Informera oss i samband med bokning så sköter vi hela kontakten med Skatteverket. ROT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 30 %.