Ombyggnation i Jämshög

Ombyggnation av ett hus eller fastighet kan innebära så mycket mer än en klassisk renovering. En ombyggnation kan bland annat innebära att stammarna byts ut eller att nya avloppsrör ska dras. Det kan också inkludera installationer och ombyggnationer av värmepumpar eller golvbrunnar. Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB erbjuder lösningar för alla typer av behov där rör och ledningar står i fokus. Vi hjälper företag, såväl som BRF:er och privatpersoner.

Flexibla helhetslösningar

Vi på Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB tar oss an både små och stora projekt med samma positiva inställning. För oss är det mycket viktigt att varje kund är nöjd när vi har avslutat vårt arbete. Detta är oavsett om det var en större eller mindre process. Att vara nöjd som kund innebär så mycket mer än enbart arbetet i praktiken. Det inkluderar även service, vilket vi är experter på. Vi strävar alltid efter att skapa en så bra relation och kommunikation till varje kund. Vi är flexibla och hittar lösningar för att tillgodose alla dina önskemål.

Nya ledningar vid ombyggnation

Ombyggnation kan innebära att du vill omvandla garaget till ett kontor eller exempelvis att göra om vinden till en lägenhet. I dessa fall kommer du att behöva hjälp av en professionell och kunnig firma. Ska du omvandla kommer du med största sannolikhet att behöva dra nya vatten- eller avloppsledningar så att du kan använda det nya utrymmet precis som du önskar. I vissa fall är man inte i behov av just nya rör, men en ombyggnation är ett ypperligt tillfälle att se över rören och stammarna. Det är inte ovanligt att man väljer att anlita oss för att kontrollerar rören när man ändå är igång och slår ut väggar och drar upp golv.

Hör av dig för kostnadsfri offert och rådgivning

Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB kan inte bara hjälpa dig med det praktiska, utan vi finns även på plats för att bistå med vägledning och rådgivning inför ditt projekt. Det betyder att du kan kontakta oss för att få hjälp att fortsätta ditt bygge eller din renovering i rätt riktning. Vi vet även hur viktigt det är för våra kunder att få en så tydlig prisbild som möjligt innan ett projekt drar igång och därför erbjuder vi kostnadsfria offerter. Hör av dig till oss så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa just dig!