Mårtenssons VVS Sölvesborg AB- om oss

Rörmokare med hjärtat på de rätta stället

Välkommen till Mårtenssons VVS

Välkommen till Mårtenssons VVS Sölvesborg AB. Hos oss skulle man kunna säga att allt som har med rör att göra är en stor passion. Med nominering för årets hantverkare två år i rad är vi mycket stolta över att det ser ut som att vi har förvaltar den passionen väl. Vill du installera ett nytt värmesystem, byta en toalett, göra ett stambyte eller något annat inom VVS så står vi till din tjänst, oavsett om du är fastighetsägare eller privatperson. För oss är alla kunder lika viktiga.

Mårtenssons VVS nominerad till årets hantverkare 2 år i rad!

Mårtenssons VVS I Sölvesborg AB bildades i slutet av 2015 i syfte att förse i första hand privatpersoner och fastighetsägare förstklassig service gällande allt som har med rör att göra. Allt ifrån enklare service på blandare till kompletta värmelösningar efter kundens behov. Innehar certifikat och lång erfarenhet. Värmepump Sölvesborg. Mårtenssons VVS blev två år i rad nominerade till bästa hantverkare
(www.aretshantverkare.se)

Vi kan VVS

Felaktiga rörinstallationer eller andra dåligt gjorda VVS-arbeten kan bli kostsamma för dig som kund i längden. De leder ofta till vattenskador som är jobbiga att åtgärda samt skapar mycket oro och ångest. Det är något vi aldrig vill att du ska behöva uppleva. Anlitar du oss så garanterar vi att du får arbetet utfört av riktigt kompetent personal som verkligen kan och tycker om sitt arbete. Eftersom vårt kompetensområde är brett kan vi fungera som din helhetslösning inom VVS. Vi kan till exempel både ta hand om rördragningen samt hjälpa dig med installation av badrumsporslin.

Tjänster och kvalitet

Vi gör det mesta inom VVS och värme, stort som smått. Kanske behöver du byta ut en toalett som spruckit, eller så är du fastighetsägare och behöver göra ett stambyte? Då finns vi där till din tjänst. För dig som tycker att det börjar bli väl kyligt inne, eller för dig som vill dra ned dina elkostnader går det utmärkt att anlita oss för installation av värmepump. Vi hjälper dig med allt från placering till val av modell och installation. Inom värme jobbar vi med kvalitetsprodukter från Nibe. Andra leverantörer vi använder oss av är bland andra Mora Armatur, Ifö, ctc samt Sabiana. För oss är kvalitetssäkrade produkter mycket viktigt. Vi vill helt enkelt att våra kunder får det bästa när de väljer att anlita oss.