Badrumsrenovering i Bromölla

Idag är det lika vanligt att vilja ha det snyggt och modernt i badrummet som i vilket annat rum i bostaden som helst. Under en längre tid var badrummet inget utrymme som man lade speciellt mycket fokus på, men genom åren har detta förändrats. Badrummet är det rum där du börjar och avslutar dina dagar och då är det viktigt att du verkligen trivs. Genom att anlita oss på Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB kan du vara säker på att renoveringen blir så bekymmersfri som möjligt.

Nya vatten- och avloppsledningar

Inför en omfattande badrumsrenovering är det inte ovanligt att vilja dra nya vatten- och avloppsledningar. Detta är arbeten som du inte kan utföra på egen hand, utan här krävs kunskap och expertis för att det ska bli rätt. Våra medarbetare vet precis hur de ska gå tillväga för att se till så att din badrumsrenovering blir så smärtfri och enkel som möjligt. Vi hjälper dig att dra nya ledningar så att du kan skapa dina drömmars badrum.

Lösningar för små och stora arbeten

Mårtenssons VVS i Sölvesborg AB erbjuder lösningar för både större och mindre badrumsprojekt. Vi kan bland annat hjälpa dig om du har en toalettstol som rinner och inte fungerar som den ska. Vi kan även bistå med professionalism vid blandare som fått problem eller handfat som behöver monteras och installeras. Vill du byta ut toalettstolen helt och hållet och satsa på ett vägghängt alternativ? Ingen fara! Vi hjälper dig här också!

Låt dig inspireras

Badrumsrenovering är något vi brinner eftersom det alltid är kul att få ett nytt fräscht badrum. Låt dig inspireras av nedanstående ideér. Kanske är det vi som gör ditt nästuppkommande badrumsprojekt.